Rólunk

Családunk már hosszú évek óta tesz a helyi és környékbeli emberek egészségének megőrzéséért egyénileg és egyesületi formában, rendezvényeken, bemutatókon keresztül. Közben a házi állatok – kutya, macska – is jelen voltak életünkben. Táplálásuk, gondozásuk érdekében szakirodalmakat, szakcikkeket olvastunk, szakemberek előadásait hallgattuk és hallgatjuk. Az idő múlásával magunk is elkezdtünk kísérletezni olyan egészséges táplálékok elkészítésével, amelyek tartósítószerek és egyéb, az egészségre kevésbé előnyösen ható adalékanyagok és technológiák alkalmazása nélkül, a tápanyagok természetes tápanyagtartalmának lehető legteljesebb megőrzésével, az allergén anyagok elhagyásával, komplex módon, minden létfontosságú tápanyagot (teljes értékű fehérjéket, vitaminokat, a fontos zsírokat, olajokat, vitaminokat, ásványi anyagokat) tartalmazva járulnak hozzá házi kedvenceink egészségének megőrzéséhez.
Először 2020-ban fogalmazódott meg bennünk az ötlet, hogy ezeket a prémium minőségű termékeket ne csak a mi négylábúink fogyasszák, hanem másokhoz is jusson el, olyanokhoz, akik hozzánk hasonlóan szeretnék egészséges alapanyagokkal táplálni kutyáikat és cicáikat. Forgalmazott termékeink prémium minőségűek, kézműves módszerekkel előállított, frissen hűtött húsok, gyümölcsök, zöldségfélék meghatározott arányú keverékéből és egyéb fontos tápanyagokat tartalmazó adalékanyagokból állnak. Forgalmazunk különböző vágóállatokból kinyert csontos húst/húsokat tartalmazó menüket is.
Tapasztalataink szerint házi állataink szeretik ezeket a menüket, kedvezően hatnak az egészségükre, ezért ezeket a készítményeket másoknak is ajánljuk a megfelelő átállás, a fokozatosság betartásával, kis kedvenceink igényeinek is a figyelembevételével.
Békés megyében elsőként nyitunk egy olyan üzletet, amely segítségével a négylábú kedvenceink számára a BARF táplálkozási forma elérhető közelségbe kerül. Az általunk megálmodott bolt megnyitására 2022-ben nyílt lehetőségünk Gyulán. Azért kezdtünk bele, mert hisszük, hogy a nálunk kapható termékekkel tehetünk a legtöbbet a négylábú társaink egészségének megőrzéséért. A komplett menükön kívül ezért találhatók meg a kiegészítők széles választéka, az etető- és itatótálak, játékok, jutalomfalatok, tréningfalatok, vitaminok és a sok egyéb kiegészítő is.
Minden általunk forgalmazott menü és étrendkiegészítő csak természetes, és kiváló minőségű alapanyagból készült, tartósítószer és hozzáadott színezékanyagok nélkül,

MERT NEKÜNK FONTOS KEDVENCE EGÉSZSÉGE!

Nagy öröm számunkra, hogy hamarosan saját gyártású, prémium termékeink is megjelennek a komplett menük között!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ismerd meg termékünket!

„Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre”- szól az idézet Dimitri Verhulst belga író és költőtől. Járuljunk hozzá kedvencünk helyes táplálásával az egészségük megőrzéséhez és ezzel is a jobbik énük megjelenéséhez.

BARF Tappancs

Quality life for cats & dogs

Kapcsolat

Kövess minket

© 2022 Created with  BODALDESIGN