Nina Ottosson Dog Smart narancssárga interaktív csemege kirakós kutyajáték

5290Ft

Miért ajánljuk kutyusodnak?

  • Intelligens játék.
  • Kiváló elfoglaltság, időtöltés.
  • szintű játék, előkészíti a nehezebb játékokat.
  • Bármilyen fajtájú és méretű Kedvenc játszhatja, de elsősorban kölyökkutyáknak ajánljuk.
  • Csökkenti az unalmat és a „pusztításra” való hajlamot.
  • Fejleszti kutyád gondolkodását.
  • Biztonságos, méreganyagmentes alapanyagokból.
  • Könnyen tisztítható.

Készleten

Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Nina Ottosson by Outward Hound Dog Intelligens interaktív játék. A Nina Ottosson által készített Dog Smart egy 1. szintű interaktív kutyakirakós játék, amely egyszerű, egylépéses műveletekkel felkészíti kölyök kutyát a nagyobb kihívást jelentő játékokra. Bármilyen fajtához és mérethez megfelelő. Ez az interaktív kutyakirakó 9 rejtett rekesszel rendelkezik, amelyeket 9 kivehető kutyacsont-darab takar. Rejtsd el kölyökkutya kedvenc csemegéit a rekeszekbe, és emeld fel a csontot, hogy könnyebben megragadhassa, vagy hagyd egy szintben a deszkával a nagyobb nehézség érdekében. Nézd meg, ahogy a kutyus megtanulja meglökni és mancsával eltávolítani a csontokat, hogy felfedje a jutalmat!

Helyezd le a földre, és nézd meg, ahogy kutyád mancsát használja, és megböki a csontokat, hogy felfedje a rejtett jutalmakat! A nehézségi szintet úgy is lehet változtatni, hogy a csontokat laposan helyezed el, vagy ferdén.

A Dog Smart interaktív kutyacsemege kirakó egy szórakoztató és kifizetődő játékot kínál a kölyökkutyának, amely segíthet a pusztító viselkedés átirányításában, miközben támogatja mentális jólétét.

Élelmiszer-biztonságos kompozit anyagokból készült, amelyek BPA-, PVC- és ftalátmentesekAz Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyekben megbízhat. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

 

Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan! Ne hagyd a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal! Távolítsd el és cseréld ki a játékot, ha sérült!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nina Ottosson Dog Smart narancssárga interaktív csemege kirakós kutyajáték”

Your email address will not be published.

Minőség
Ár
Összegzés

Rólunk mondták

5/5

“Szívből ajánlom az üzletet. Széles árukészlet, barátságos, hozzáértő kiszolgálás fogadja a vevőket.”

5/5

“Maximális elégedettség❤️Kiszolgálásban és minőségben is egyaránt! Köszönjük szépen!🥰”

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ismerd meg termékünket!

„Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre”- szól az idézet Dimitri Verhulst belga író és költőtől. Járuljunk hozzá kedvencünk helyes táplálásával az egészségük megőrzéséhez és ezzel is a jobbik énük megjelenéséhez.

BARF Tappancs

Quality life for cats & dogs

Kapcsolat

Kövess minket

© 2022 Created with  BODALDESIGN