Nina Ottosson MultiPuzzle interaktív kutyacsemege kirakós játék, szakértői szint

11500Ft

Miért ajánljuk kutyusodnak?

  • Intelligens játék.
  • Kiváló elfoglaltság, időtöltés.
  • (szakértői) szint.
  • Bármilyen fajtájú és méretű Kedvenc játszhatja.
  • Csökkenti az unalmat és a „pusztításra” való hajlamot.
  • Fejleszti kutyád gondolkodását.
  • Biztonságos, méreganyagmentes alapanyagokból.
  • Könnyen tisztítható.

Nina Ottosson MultiPuzzle interaktív kutyacsemege kirakós játék játék. Az eddigi legnagyobb kihívást jelentő kutyarejtvény! Ez a 4. szintű rejtvény megköveteli, hogy kutyád lépések sorozatát a megfelelő sorrendben hajtsa végre, hogy további rejtett finomságokat fedezzen fel! A kutyacsemege-rejtvények nagyszerű módja annak, hogy csökkentsék az unalmat, és szellemi gazdagodást biztosítsanak kutyád számára. A MultiPuzzle tökéletes azoknak az ultraokos kutyáknak, akik már elsajátították az 1-3. szintet.

 

Helyezd kutyád kedvenc csemegéjét a külső tálcán és a középső csemegerekeszben lévő csúszkák alá. Csúsztasd a középső burkolatokat és a külső lapokat a rekeszek fölé, hogy elrejtse a finomságokat. Egy extra kihíváshoz helyezd a helyére a bordázott narancssárga zárakat, hogy rögzítse a zöld négyzetlapkákat. Bátorítsd Kedvencedet, hogy keresse a finomságokat, és kezdődhet a játék! A MultiPuzzle nehézségi szintje állítható, ahogy kutyusod tanul. A mozgatható zöld csempék, a forgó kerék, a narancssárga zárak és a középső csúszkák között egy jó darabig elfoglalt marad a finomságokért.

 

Élelmiszer-biztonságos kompozit anyagokból készült, amelyek BPA-, PVC- és ftalátmentesek. Az Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyekben megbízhat. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között

 

Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan! Ne hagyd a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal! Távolítsd el és cseréld ki a játékot, ha sérült!

 

Rólunk mondták

5/5

“Szívből ajánlom az üzletet. Széles árukészlet, barátságos, hozzáértő kiszolgálás fogadja a vevőket.”

Rita Zsuzsanna Nacsa
5/5

“Maximális elégedettség❤️Kiszolgálásban és minőségben is egyaránt! Köszönjük szépen!🥰”

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ismerd meg termékünket!

„Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre”- szól az idézet Dimitri Verhulst belga író és költőtől. Járuljunk hozzá kedvencünk helyes táplálásával az egészségük megőrzéséhez és ezzel is a jobbik énük megjelenéséhez.

BARF Tappancs

Quality life for cats & dogs

Kapcsolat

Kövess minket

© 2022 Created with  BODALDESIGN