Nina Ottosson MultiPuzzle interaktív kutyacsemege kirakós játék, szakértői szint

11500Ft

Miért ajánljuk kutyusodnak?

  • Intelligens játék.
  • Kiváló elfoglaltság, időtöltés.
  • (szakértői) szint.
  • Bármilyen fajtájú és méretű Kedvenc játszhatja.
  • Csökkenti az unalmat és a „pusztításra” való hajlamot.
  • Fejleszti kutyád gondolkodását.
  • Biztonságos, méreganyagmentes alapanyagokból.
  • Könnyen tisztítható.

Készleten

Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Nina Ottosson MultiPuzzle interaktív kutyacsemege kirakós játék játék. Az eddigi legnagyobb kihívást jelentő kutyarejtvény! Ez a 4. szintű rejtvény megköveteli, hogy kutyád lépések sorozatát a megfelelő sorrendben hajtsa végre, hogy további rejtett finomságokat fedezzen fel! A kutyacsemege-rejtvények nagyszerű módja annak, hogy csökkentsék az unalmat, és szellemi gazdagodást biztosítsanak kutyád számára. A MultiPuzzle tökéletes azoknak az ultraokos kutyáknak, akik már elsajátították az 1-3. szintet.

 

Helyezd kutyád kedvenc csemegéjét a külső tálcán és a középső csemegerekeszben lévő csúszkák alá. Csúsztasd a középső burkolatokat és a külső lapokat a rekeszek fölé, hogy elrejtse a finomságokat. Egy extra kihíváshoz helyezd a helyére a bordázott narancssárga zárakat, hogy rögzítse a zöld négyzetlapkákat. Bátorítsd Kedvencedet, hogy keresse a finomságokat, és kezdődhet a játék! A MultiPuzzle nehézségi szintje állítható, ahogy kutyusod tanul. A mozgatható zöld csempék, a forgó kerék, a narancssárga zárak és a középső csúszkák között egy jó darabig elfoglalt marad a finomságokért.

 

Élelmiszer-biztonságos kompozit anyagokból készült, amelyek BPA-, PVC- és ftalátmentesek. Az Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyekben megbízhat. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között

 

Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan! Ne hagyd a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal! Távolítsd el és cseréld ki a játékot, ha sérült!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nina Ottosson MultiPuzzle interaktív kutyacsemege kirakós játék, szakértői szint”

Your email address will not be published.

Minőség
Ár
Összegzés

Rólunk mondták

5/5

“Szívből ajánlom az üzletet. Széles árukészlet, barátságos, hozzáértő kiszolgálás fogadja a vevőket.”

5/5

“Maximális elégedettség❤️Kiszolgálásban és minőségben is egyaránt! Köszönjük szépen!🥰”

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ismerd meg termékünket!

„Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre”- szól az idézet Dimitri Verhulst belga író és költőtől. Járuljunk hozzá kedvencünk helyes táplálásával az egészségük megőrzéséhez és ezzel is a jobbik énük megjelenéséhez.

BARF Tappancs

Quality life for cats & dogs

Kapcsolat

Kövess minket

© 2022 Created with  BODALDESIGN